Om oss / Bilder

Välkommen till vår tillverkning av plastprodukter i Knivsta! Vi erbjuder kundunika lösningar av hög kvalitet, oavsett om det gäller prototyper, små serier eller stora serier. Med lång erfarenhet och fokus på konstruktion och design är vi ditt självklara val för plastprodukter till alla användningsområden.

Om oss

Vi på Plast Rek har en lång erfarenhet inom branschen och är kända för att tänka "out of the box".

Vi är lösningsorienterade och flexibla när det gäller att möta våra kunders behov.

Med vår passion för att skapa, strävar vi alltid efter att leverera produkter som uppfyller förväntningarna som våra kunder förväntar sig.

Vi erbjuder en mångfald av tjänster inom tillverkning av plastprodukter, inklusive laserskärning, fräsning, varmbockning och mycket mer.

Vår expertis och erfarenhet gör det möjligt för oss att skapa skräddarsydda lösningar som möter kundernas unika behov och krav. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med just dina behov. 

Vår tillverkning av plastprodukter omfattar en mångfald av tjänster/produkter som kan skräddarsys efter ert behov. Vi erbjuder högkvalitativa produkter tillverkade av plastmaterial av bästa kvalitet. Utforska vårt galleri med exempelbilder för att se några av de tidigare projekt vi slutfört och låt dig inspireras till ditt eget unika projekt.